Yo
hm jak większość osób w Skwierzynie wie, klub Semafor jest po to, by młodzież mogła posiedzieć gdzie indziej niż w chacie. W takim razie czemu tam jest tak mało ludu?! Weźcie się ogarnijcie ludzie i wpadnijcie większą grupką do tego klubu, bo on powstał dla Was, a bez Was to szybko upadnie!
Hm, nazwijmy to apelem do muocieszy
Zacznijmy od tego ze nadal wiele osob nie wie o istnienu tego klubu oraz jego celu dzialania... Forum te tez nie jest rozglosnione..
Mysle ze powinnismy na pewno wstawic banner klubu na stronie skwierzyna.eu oraz loskwierzyna.szkola.pl i na stronie gimnazjum (jak jest bo nie pamietam) i rozreklamowac ja w internecie.. Dobrze byloby tez powiesic plakaty o klubie w szkolach...
Mysle ze podstawowym problemem jest to ze klub jest dla mlodziezy.. czyli ? jaki przedzial wiekowy.. mysle ze np 1 klasista gimnazjum nie wie ze klub jest tez dla niego poniewaz mysli ze to dla licealistow na przyklad oczywiscie.. dlatego trzeba rozpropagowac troche ten klub oraz podkreslic ze jest on dla kazdego.. mysle ze to moze pomoc... tyle..
PS: Kto dal zukiemu moda??? buahahahha ^^
no to trzeba działać
Zuki mnie tak bardzo prosił więc dostał Co nie przyjdziesz do klubu to zobaczysz w nim zukiego;) ZASŁUGUJE NA MODA!! xDD
Oj śmietan;) do programisty to bardzo dużo Ci brakuje;)
Remek czopie ja się wcale nie prosiłem o tego modka możesz mi to zdjąć wisi mi to xD Cieciu dobrze gada, ja tam się na czymkolwiek związanym ze stronami internetowymi poza ich przeglądaniem nie znam, więc nie będe się mieszał
Zukrator napisał:
klub Semafor jest po to, by młodzież mogła posiedzieć gdzie indziej niż w chacie. W takim razie czemu tam jest tak mało ludu?! Weźcie się ogarnijcie ludzie i wpadnijcie większą grupką do tego klubu, bo on powstał dla Was, a bez Was to szybko upadnie!)
To proste, wstydzą się albo mają inne sposoby na spędzanie weekendów...Dlatego też:
Swift napisał:
Mysle ze powinnismy na pewno wstawic banner klubu na stronie skwierzyna.eu oraz loskwierzyna.szkola.pl i na stronie gimnazjum (jak jest bo nie pamietam) i rozreklamowac ja w internecie.. Dobrze byloby tez powiesic plakaty o klubie w szkolach...
Nie wiem czy do tego doszło ale słuszna sugestia.